Importer lokationer

Klik på menupunktet ”Vareplacering”


Herefter vises denne side:

Start med at klikke på ”Export alle lokationer”


Du vil nu få en csv / Excel fil med to kolonner. 


I kolonne A skal du skrive varenummeret på varen og i kolonne B skal du skrive lokationsnummeret som den pågældende vare ligger på.

Den nemmeste måde at gennemgå hele lageret, er ved at have en bærbar computer tilsluttet en USB stregkodescanner med ud på lageret, evt. på en rullevogn. Du skal blot scanne stregkoden på varen, når du står i kolonne A og derefter scanne stregkoden på lokationen når du står i kolonne B. Simpel USB stregkodescanner som vist til højre kan købes hos Lagersystem.dk.

Når du har udfyldt filen, skal du importere den til Lagersystem.dk ved at klikke på ”Importer lokationer”.


Du får vist denne side:Klik på knappen ”Vælg fil” og vælg derefter den fil på computeren, som indeholder dine varer og lokationer.

Vælg derefter encoding. Latin-1 er typisk den rigtige hvis du benytter en Windows computer og UTF-8 er typisk den rigtige ved Apple og øvrige computere.
Klik derefter på knappen ”Upload”

Herefter får du vist denne skærm, dog med det indhold der er i din fil:


I feltet ”Skip linjer” skal du vælge hvor mange linjer fra toppen af arket der ikke skal importeres. I dette tilfælde er det én linje der ikke skal importeres, da der står beskrivelse ”Itemnumber” og ”Location” på linje 1. De linjer der står til ikke at blive importeret bliver markeret med rødt.

Vælg derefter i dropdownmenuen over hver kolonne, hvad det er for noget indhold der er i den pågældende kolonne.

Klik derefter på ”Importer”


Dine data skulle nu gerne være importeret og Lagersystem.dk er nu opdateret med hvilke varer der ligger på hvilke lokationer.