Loading...

Leje af Håndterminal

I nogle perioder kan det være praktisk at have flere scannere til brug på lageret. I stedet for at købe flere scannere, som du måske ikke har brug det meste af året, så tilbyder vi scannere som du kan leje i eksempelvis uger eller måneder ad gangen.

Det kunne fx være op til Black Friday eller jul, hvor du måske skal håndtere mange flere ordrer, end du normalt plejer at gøre.Det kunne også være i en kortere periode, hvor du har brug for at lave en fuld status på dit lager, eksempelvis i forbindelse med årsafslutning eller lignende.

I oversigten her finder du vores priser på udlejning af scannere.

Der er altid et opstartsgebyr på 1000 DKK uanset hvor mange scannere du vil leje. Opstartsgebyret dækker over udgifter til opsætning, håndtering og klargøring både før afsendelse og efter returnering af scannerne. Gebyret bliver automatisk tilføjet kurven.

Vi sender dig selvfølgelig håndscannerne klargjort og opsat til dit lagersystem, så du ikke skal tænke på opsætningen – du kan blot gå i gang med at bruge scannerne når du modtager dem og er logget på jeres trådløse netværk.

kr. 299,00kr. 499,00

Products that will be added:

  • Opstartsgebyr (leje)