Dashboard og rapporter til optimering

Lagersystem indeholder en lang række rapporter til lageroptimering, der alle er med til at give dig indblik og overblik over driften på dit lager. Derudover er også opsat dashboards, som giver dig indblik i nøgletal for dit lager, så du ved præcist, hvor du skal sætte ind for at optimere dit lager.

Du kan således udtrække rapporter om minimumsbeholdning, vareforbrug, ordreoversigter, genbestillingsforslag, scannerrapporter, ”End of Day”, emballageforbrug, lagebeholdning, samt gennemtvungne produkter. Har du behov for yderligere rapportering, kan specialrapporter tilkøbes.

Rapporttyper

Rapporten vareforbrug giver dig en oversigt over hvor mange af de forskellige vare, der er blevet brugt i en given periode, du får således indblik i hvilke af dine vare, du måske bør flytte, så de er let tilgængelige for dine plukkere.

Lagerbeholdning giver dig et aktuelt overblik over din lagerbeholdning. Det er dermed et nemt redskab til at få overblik over din aktuelle lagerstatus uden at skulle ind i dit økonomisystem.

Genbestillingsforslag er en rapport, der bruger dine historiske data i Lagersystem til at foreslå hvilke varer, du bør genbestille baseret på deres tidligere forbrug, så du undgår at løbe tør for de vare, kunderne efterspørger.

End Of Day er en rapport, der giver dig mulighed for at udskrive en liste over de pakker, som du har sendt ud i løbet af dagen. Rapporten bruges primært til udskrift sidst på dagen, som din fragtmand kan skrive under, når han/hun kommer og henter pakkerne.

Mulighed for tilkøb af specialrapporter tilpasset specifikt til dit lagers behov.

Spar mandetimer

Med håndscanner og rapporteringsværktøjer får du redskaberne til at gøre dit lager så effektivt som muligt.

Automatiser din lagerliste

Lagersystem holder styr på din lagerbeholdning, så du ved præcis, hvad du har på hylderne.

Få gladere kunder

Lagersystem sikrer dig mod fejlpluk og fejlforsendelser til fordel for både kunderne og din virksomhed.

Hør mere om hvordan Lagersystem kan optimere din virksomheds lagerstyrring.

Book en online demo med det samme!
Book en fysisk demonstration i showroomet i Aalborg
Bestil Lagersystem med det samme!