Håndtering af ordre og lagertal

Få styr på din lagerhåndtering og lagertal uden unødigt bøvl. Lagersystem gør det let for dig at håndtere dine ordre og få retvisende lagertal i både webshop og økonomisystem. Med lagersystem får du nemlig en løsning, der går begge veje, og dels sender ordren direkte fra din webshop og ud til håndscanneren på lageret, og samtidigt sender de opdaterede lagertal den anden vej. Du ved altid præcist hvor mange af en given vare, som du har på hylderne. Lagersystem kan derudover danne rapport om blandt andet genbestillingsforslag, så du får fyldt dit lager før kunderne må gå forgæves.

Løbende lageroptælling og lagerstatus

Med håndscanneren fra Lagersystem kan du løbende opdatere beholdningen på dit lager, hvis en af dine plukkere ser, at lagertallet på scanneren ikke stemmer overens med antallet på hylderne, kan lagertallet smertefrit opdateres direkte fra håndscanneren. Lagersystem kan derudover indstilles til løbende at lave lagerstatus, det foregår ved at de enkelte vare scannes, hvorefter lagertallet automatisk opdateres. Hvis Lagersystem beder om en status, kan denne dog også let fravælges, så der ikke eksempelvis skal scannes hundrede af en given vare som en del af det daglige plukkearbejde.

 

Selvfølgelig står lagersystem også klar når der skal laves komplet lageroptælling, så I får det komplette overblik over varebeholdning, dette foregår på samme vis med indscanning direkte fra håndscanneren. Dermed giver Lagersystem dig en hurtig og effektiv lageroptælling, og ikke mindst en retvisende en af slagsen.

Spar mandetimer

Med håndscanner og rapporteringsværktøjer får du redskaberne til at gøre dit lager så effektivt som muligt.

Automatiser din lagerliste

Lagersystem holder styr på din lagerbeholdning, så du ved præcis, hvad du har på hylderne.

Få gladere kunder

Lagersystem sikrer dig mod fejlpluk og fejlforsendelser til fordel for både kunderne og din virksomhed.

Hør mere om hvordan Lagersystem kan optimere din virksomheds lagerstyrring.

Book en online demo med det samme!
Book en fysisk demonstration i showroomet i Aalborg
Bestil Lagersystem med det samme!