Lagersystem optimerer dit flow af pakkelabels

Som webshop har du ofte et utal af forskellige fragtleverandører, der hver især har forskellige krav og specifikationer for deres pakkelabels. Lagersystem tilbyder dig færdige skabeloner til alle vores
integrationer, så du let kan printe dine labels og sat dem på de rigtige pakker.

Når du er færdig med at plukke en ordre, kan du fra Lagersystem direkte fra håndterminalen printe pakkelabels og herefter validere at en pakkelabel er kommet på den rigtige ordre ved at scanne din label, før du lægger den klar til forsendelse. 

På den måde sikrer du dig, at de rigtige labels kommer på de rigtige pakker.

Hvis dine pluk og pak processer foregår separat, har du stadigvæk mulighed for at gøre brug af Lagersystems funktioner, der er nemlig opsat et separat flow som let kan skiftes fra dag til dag – eksempelvis ved sygdom eller i særligt travle perioder.

Korrekte labels sparer tid, penge og giver gladere kunder

Det kan være omkostningsfuldt at sende en vare med den forkerte label. Det kan betyde, at en kunde får en forkert vare, eller at en ordre ender hos det forkerte fragtfirma. Begge dele betyder, at kunden får en dårligere oplevelse, og det koster virksomheden både tid og penge at håndtere situationen. Derfor er det centralt at sikre at de korrekte labels havner på de rigtige pakker. Med Lagersystem får du en intuitiv og simpel tilgang til at sikre dig mod fejlforsendelser direkte fra håndscanneren.

Lagersystem letter dermed ikke kun din arbejdsgang, det er også et sikkerhedsnet mod tunge og besværlige fejlhåndteringer i fremtiden.

Spar mandetimer

Med håndscanner og rapporteringsværktøjer får du redskaberne til at gøre dit lager så effektivt som muligt.

Automatiser din lagerliste

Lagersystem holder styr på din lagerbeholdning, så du ved præcis, hvad du har på hylderne.

Få gladere kunder

Lagersystem sikrer dig mod fejlpluk og fejlforsendelser til fordel for både kunderne og din virksomhed.

Hør mere om hvordan Lagersystem kan optimere din virksomheds lagerstyrring.

Book en online demo med det samme!
Book en fysisk demonstration i showroomet i Aalborg
Bestil Lagersystem med det samme!