Ordreflow mellem Lagersystem og webshop

Når du modtager en ordre i din webshop sendes den direkte ud til Lagersystem og ud på håndscanneren. Du får her forskellige muligheder for at tilpasse behandlingen af forskellige ordretyper, så det passer ind dit lagerflow. Du kan eksempelvis vælge at plukke forskellige fragtleverandører individuelt, ligesom du får frihed til at tilpasse, om du vil bruge multipluk, så flere forskellige ordre plukkes samtidigt.
Når ordren er plukket opdateres den nuværende lagerbeholdning i både webshop og økonomisystem, du er således sikker på, at de vare der ifølge din webshop er på lager også er det.

Lagersystem er dermed med til at gøre din hverdag lettere ved at opdatere dine lagertal. I sidste ende giver det også mere tilfredse kunder, da kunden bliver sikret, at informationen på din hjemmeside er korrekt.

 

Hvordan fungerer ordrehåndteringen i praksis?

Når en kunde bestiller vare hos dig, eksempelvis på din webshop overføres disse data automatisk til dig via lagersystem. Lagermedarbejderen kan herefter følge den anviste rute for at plukke den ønskede vare, og kan herefter booke fragtlabels til den valgte leverandør som printes automatisk via labelprinteren. Herefter hæves betalingen fra kundens kreditkort via betalingsgateway og ordren afsluttes og opdateres med track and trace i webshop samt økonomisystem. Lagersystem sender herefter e-mail med faktura og track and trace samt besked om, at ordren er afsendt fra lageret.

Spar mandetimer

Med håndscanner og rapporteringsværktøjer får du redskaberne til at gøre dit lager så effektivt som muligt.

Automatiser din lagerliste

Lagersystem holder styr på din lagerbeholdning, så du ved præcis, hvad du har på hylderne.

Få gladere kunder

Lagersystem sikrer dig mod fejlpluk og fejlforsendelser til fordel for både kunderne og din virksomhed.

Hør mere om hvordan Lagersystem kan optimere din virksomheds lagerstyrring.

Fakturering og varemodtagelse

Book en online demo med det samme!
Book en fysisk demonstration i showroomet i Aalborg
Bestil Lagersystem med det samme!