Undgå fejlforsendelser

Med Lagersystem hører fejlforsendelser fortiden til. Ordrelinjerne vises direkte på håndscanneren. Der vises billede, navn og lokation ved hver ordrelinje. Det gør det nemt for plukkeren at finde den korrekte vare, og håndscanneren validerer automatisk, at plukket er korrekt.  Ud for hver linje står hvor mange der skal plukkes af en given vare, samt hvor mange der allerede er plukket.

Scanneren giver dig besked, hvis der plukkes en forkert vare. Dermed får dine plukkere de bedst mulige forudsætninger for at afsende den rigtige vare hver gang, og det er slut med skuffede kunder, der modtager noget de ikke har bestilt. Du får også mindre svind fordi pluk, der ikke er i den aktuelle orde ikke godkendes af scanneren.

Print pakkelabels direkte fra scanneren

Du har mulighed at booke og printe fragtlabels direkte fra håndscanneren. Når ordren er plukket printer du pakkelabel direkte fra håndscanneren, og scanneren vil automatisk bede dig scanne pakkelabel til den pågældende ordre for at verificere, at pakkelabelen passer sammen med ordren. 
Det har ligeledes mulighed for at få Lagersystem til at autobooke og printe fragtlabels, så de ligger klar til brug.

Du undgår altså forkerte labels på dine ordre, hvilket er en af de primære grunde til, en kunde pludselig står med noget helt andet, end kunden har bestilt. Som du helt sikkert også har oplevet i driften af din virksomhed, er fejlleveringer årsag til stort tidsspilde og stor fustration, både for dig og for kunden. Der er derfor rigtig god grund til at forsøge at minimere risikoen for disse, og til det er Lagersystem det helt rigtige værktøj.

Spar mandetimer

Med håndscanner og rapporteringsværktøjer får du redskaberne til at gøre dit lager så effektivt som muligt.

Automatiser din lagerliste

Lagersystem holder styr på din lagerbeholdning, så du ved præcis, hvad du har på hylderne.

Få gladere kunder

Lagersystem sikrer dig mod fejlpluk og fejlforsendelser til fordel for både kunderne og din virksomhed.

Hør mere om hvordan Lagersystem kan optimere
din virksomheds lagerstyrring.

Book en online demo med det samme!
Book en fysisk demonstration i showroomet i Aalborg
Bestil Lagersystem med det samme!