Validering af betaling før ordreafsendelse

Lagersystem hjælper dig mod svindel på nettet, du får nemlig mulighed for at validere kontakt og betalingsoplysninger direkte fra håndscanneren, inden du afsender pakken. Du kan således sikre dig, at adressen eksisterer samt, at de betalingsoplysninger kunden har indtastet er valide.

På den måde får du sikkerhed for, at pengene kan trækkes imens du klargør ordren til forsendelse. Du får altså et ekstra lag beskyttelse indbygget i din ordrehåndtering, så du kan sikre din virksomhed så godt som muligt mod potentielle svindlere. 

Undgå svindel med validering og betaling fra håndscanner

Desværre er der kommet flere og flere svindlere til på nettet i takt med væksten inden for E-commerce. Det er blevet svære og svære at gardere sig helt. Lagersystem hjælper dig ved, at sikre at betalingsoplysningerne er validerede, inden du afsender din pakke. Ligesom du kan opkræve betaling direkte fra håndscanneren, når ordren afsendes. Sikkerhed er dermed indtænkt i Lagersystem helt fra bunden.

Svindleren bliver desværre mere og mere sofistikerede i takt med, at den potentielle gevinst bliver større, og man kan derfor som webshop aldrig gardere sig fuldstændigt. Du kan dog gøre det svært for dem og fange nogen af dem, inden skaden sker, og til det er verificering af oplysninger et uvurderligt værktøj.

Spar mandetimer

Med håndscanner og rapporteringsværktøjer får du redskaberne til at gøre dit lager så effektivt som muligt.

Automatiser din lagerliste

Lagersystem holder styr på din lagerbeholdning, så du ved præcis, hvad du har på hylderne.

Få gladere kunder

Lagersystem sikrer dig mod fejlpluk og fejlforsendelser til fordel for både kunderne og din virksomhed.

Hør mere om hvordan Lagersystem kan optimere
din virksomheds lagerstyrring.

Book en online demo med det samme!
Book en fysisk demonstration i showroomet i Aalborg
Bestil Lagersystem med det samme!