Økonomisystemer

Økonomisystemet er hjertet i din virksomhed. Derfor er det naturligvis vigtigt, at dit nyindkøbte lagersystem er integreret med dette. I praksis fungerer det ved, at lagersystem løbende henter ordre ud fra dit økonomisystem og opdaterer nuværende varebeholdning fra økonomisystemet. Der kan via Lagersystem laves løbende vareoptælling ved hjælp af håndscanneren, så du kan bevare overblikket over hvilke varer, du har på lager. Såfremt lagerbeholdningen af et af dine populære produkter er ved at blive lav, hjælper Lagersystem dig ved at danne rapporter om genbestillingsforslag, så du altid har de vare på hylderne, som kunderne efterspørger.

Lagersystem integrerer med følgende systemer

Integration af lagersystem med dit økonomisystem

Slideshowet til venstre viser et eksempel på en opbygning af en Lagersystem integration med dit økonomisystem. Uanset dit valg af økonomisystem opdaterer Lagersystem direkte fra dit lager til dit økonomisystem. Det sikrer at dit økonomisystem hele tiden er opdateret med de nyeste lagertal.

Vores håndscanner sender data til vores cloudbaserede lagerstyringsprogram, som er bindeleddet mellem dit økonomisystem, din webshop, fragtudbydere og dine betalingsplatforme, uanset hvilken opsætning du har.

Alt efter dit valg af øvrige løsninger vil disse interagere forskelligt, men du kan være helt rolig, Lagersystem sikrer, at den rigtige information havner det rigtige sted.

Se produkterne til Lagersystem

Spar mandetimer

Med håndscanner og rapporteringsværktøjer får du redskaberne til at gøre dit lager så effektivt som muligt.

Automatiser din lagerliste

Lagersystem holder styr på din lagerbeholdning, så du ved præcis, hvad du har på hylderne.

Få gladere kunder

Lagersystem sikrer dig mod fejlpluk og fejlforsendelser til fordel for både kunderne og din virksomhed.

Hør mere om hvordan Lagersystem kan optimere
din virksomheds lagerstyrring.

Bestil Lagersystem med det samme!
Book en online demo med det samme!
Book en fysisk demonstration i showroomet i Aalborg