Lagersystem simplificerer din fortoldning og generere waybills

Lagersystem simplificerer dine fortoldningsprocesser betydeligt, vores lagerløsning kan nemlig lave papirløs fortoldning automatisk ved de fragtleverandører, der tilbyder det. Det sparer altså dig for en masse administrativt arbejde, når du sender ordre til udlandet.

Lagersystem kan generere Waybills eller fragtbreve, som gør det muligt at fortolde en hel palle frem for at lave separat fortoldning på hver enkel ordre. Udover at spare dig tid giver det dig et bedre overblik, og sikrer dig, at varerne fortoldes rigtigt.

Du får således ikke kun et lagerstyrringssystem, der letter plukkearbejdet, men en totalløsning der også hjælper dig med den administrative del af driften af din webshop.

Er din lagerhåndtering klar til vækst i udlandet

Uanset om du allerede sender varer til udlandet eller om det ligger i dine fremtidsplaner, står Lagersystem klar til at dække dine behov både i forhold til forsendelse og fortoldning. Lagersystem er altså en løsning, der er klar til at hjælpe din virksomhed med dit væksteventyr. Du får tid til at fokusere på det strategiske i din udvidelse, imens Lagersystem sørger for at lette det administrative og simplificere din plukkeproces, så du er helt klar til at føre din virksomhed i den retning, du drømmer om.

Spar mandetimer

Med håndscanner og rapporteringsværktøjer får du redskaberne til at gøre dit lager så effektivt som muligt.

Automatiser din lagerliste

Lagersystem holder styr på din lagerbeholdning, så du ved præcis, hvad du har på hylderne.

Få gladere kunder

Lagersystem sikrer dig mod fejlpluk og fejlforsendelser til fordel for både kunderne og din virksomhed.

Hør mere om hvordan Lagersystem kan optimere din virksomheds lagerstyrring.

Book en online demo med det samme!
Book en fysisk demonstration i showroomet i Aalborg
Bestil Lagersystem med det samme!