Lagersystem.dk søger backend udvikler

Til snarlig tiltrædelse søger vi en udvikler til vores udviklings- og driftsafdeling hos www.lagersystem.dk. Vi er i vækst og har travlt, og derfor søger vi at styrke os yderligere til fremtiden. Lagersystem.dk er en del af Tiger Media A/S paraplyen men med sin egen selvstændige enhed af sælgere, onboardere, supportere med videre. 

Dit job vil bestå i at bidrage til at videreudvikle vores software platform ud fra backlog af feature requests samt hjælpe i fejlsøgning af komplekse problemstillinger videregivet fra vores support team. Du vil både arbejde sammen med andre udviklere på større projekter – og du vil også få ansvar for selvstændigt at udføre opgaver.

Lidt om Lagersystem.dk 

Lagersystem.dk er et komplet lagerstyringssystem, der forbinder en webshop, lagerstyring og økonomisystem. Man får strømlinet sin ordrehåndtering fra bestilling til pluk, pakning, afsendelse og fakturering. Lagersystem.dk er altså et cloudbaseret Warehouse Management System (WMS) til dem, der ønsker en smart, ukompliceret og automatiseret styring af sine forretningsgange inden for lager og logistik. De mange integrationsmuligheder gør det let at implementere Lagersystem.dk i ens nuværende opsætning. Lagersystem.dk er en fuldt skalerbar lagerstyringsløsning, der kan bruges i alt fra specialiserede webshops til lagerhoteller. Der bliver løbende tilføjet nye features, så Lagersystem.dk kan dække fremtidens lagerbehov indenfor e-handel.

Opgaver 

Vi leder efter en udvikler, der brænder for web, en hardcore PHP backend developer, der har hjemmebane i PHP/MySQL og resten af stakken. Linux terminalen må gerne være dit second home. Du er vild med nørdede ting som bash, websockets, REST, GraphQL og generelt elsker at gå i dybden og have forståelse for en lang række teknologier og elsker, når kollegaer kommer til dig for at få løst en svær opgave. Du er kvalitetsbevidst om dit arbejde og følger det helt til døren. Vi forestiller os, du har en relevant uddannelse f.eks. datamatiker/datalog/sw.ing. - men vi er åbne for alle ansøgninger. Det vigtigste for os er, at fagligheden er i orden, og at du er en let omgængelig teamplayer.

Du skal have kompetencer inden for

  • PHP 
  • SQL / MySQL 
  • Git 
  • Linux 
  • Integrationer og samspil med systemer (REST, SOAP, API, XML, ODATA, CURL, JSON, GraphQL mv.)

Vi tilbyder dig

  • En arbejdsplads i Aalborg med rig mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Et spændende job, hvor du har mulighed for selv at sætte præg på din hverdag og tage ansvar
  • Gode kollegaer, som tager udfordringer op og skaber resultater sammen
  • Et team med fingeren på pulsen, der tager aktiv del i udviklingen og vægter vidensdeling højt

Er det dig?

Så send os din ansøgning og CV med billede hurtigst muligt via knappen i dette opslag. Samtaler vil blive afholdt løbende, som ansøgningerne kommer ind. Ansøgninger behandles naturligvis fortroligt og med fuld diskretion, så du kan roligt sende os din ansøgning, selvom du er i uopsagt job.

Har du spørgsmål i øvrigt, så ring til vor HR-chef Michael Jul Jensen på 41817602 eller skriv til ham via mjj@tigermedia.dk

Vi gør opmærksom på, at ansøgning og CV opbevares internt hos Tiger Media A/S, indtil vi har fundet vores nye medarbejder. Ansøgning og CV videregives ikke til tredjepart uden for Tiger Media A/S' medarbejderstab.

Bestil Lagersystem med det samme!